grillfest i ösregn

Vädert är fortfarande dåligt och ikväll ska jag på grillfest, kan bli riktigt intressant. Förutom att regnet öser ner är jag riktigt laddad inför kvällen, ska bli grymt skoj. Överväger dock att lämna klackarna hemma. Igår blev det myskväll med Marielle och Louise, upplägget var räkor och new moon. Fantastisk! Jag lär aldrig komma över Edward Cullen. Härligt att min första ordentliga kändiscrush kommer när jag är 23 år gammal, det är jag och teensen mot världen. Men jag kan faktiskt inte hjälpa att min drömman är en fiktiv vampyr! Känns dock inte så lovande inför mitt framtida kärleksliv..


mitt i naturen

Idag skulle jag egentligen till skolan men hade ont i magen och vågade inte ge mig iväg till Kristianstad. Blev istället en ordentlig sovmorgon. Framåt eftermiddagen kände jag mig piggare och gav mig ut på vandring med Marielle. Blev en tre timmar lång skogspromenad, riktigt skönt. Efteråt var vi något möra och det tar nog ett tag innan mina tår återhämtar sig igen. Men det var bra träning inför kommande vildmarksprojekt! Nästan gång får vi dock se till att ta med vätska och nödproviant. Har hört att det är så rutinerade hajkare gör.

Kvällen spenderades i Marielles soffa med tacos och melon, det gjorde gott för magen. Tittade även på walk the line, grymt bra var den! Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka somna till lite gossip girl. Hoppas att min nya mobil kommer snart förresten, har ju gått och skaffat mig en iphone. Vet dock inte hur det ska gå till för att jag ska lära mig hur den fungerar. Men, men.. det får bli ett senare problem! Godnatt.


måndag

Måndag igen. Helgen har varit bra men gick som vanligt för fort. I fredags träffade jag Rebecka, riktigt roligt. Det blev öl och en hel del skitsnack. Så tråkigt att vi inte ses så ofta längre. Jag får försöka ta en helg i göteborg i sommar! Lördagen spenderades med Emelie och Filippa, blev myskväll med kinamat och snacks. Framåt tolv kom Mattias hem från staden och föreslog att vi skulle titta på film, the fourth kind. Jag var till en början lite väl kaxig med orden: denna filmen kommer inte skrämma mig, jag tror inte på utomjordningar. Nä, visst.. två minuter in i filmen var jag redan så rädd att jag nästan började gråta. När filmen var slut åkte jag raka vägen hem till päronen för att sova där. Får nog tänka igenom mitt intresse för skräckfilmer något, har blivit så känslig på äldre dar. Ska bara se den nya nightmare on elm street först!

Någon mer som undrar var det fina vädert tagit vägen? Brukar ju alltid vara fint i maj, nu känns det som att det aldrig kommer vända. Har iof varit hyfsat i eftermiddag, detta firades med en glass med mor min i sofierokiosken. Hoppas sommaren kommer att bjuda på mycket sol. Kommer ju inte kunna åka nånstans eftersom att jag inte är ledig, hade alltså inte varit fel att få möjlighet till en härlig solbränan här hemma. Sen längtar jag efter vin i kvällssolen också!


nystart

Jag funderade på om jag kanske skulle börja skriva lite här igen. Är ganska roligt att kunna gå tillbaka och läsa längre fram. Nu förstår jag inte riktigt varför jag tagit bort allt jag skrivit innan. Men, men.. vi får väl se hur det går denna gången! Vågar inte lova för mycket, jag är ju uppenbarligen inte så bra på det här. 

Imorgon är det slutseminarie för kursen vi läser nu, hurra! Känner att all min studiemotivation försvunnit de senaste fem veckorna. Vetenskapsteori är verkligen inte min cup of tea. Något som dock är bra med tuffa kurser är att man känner sig riktigt stolt när de är slut och man faktiskt lyckats ta sig genom alla uppgifter. Nog pratat om det, nu ska jag faktiskt lägga mig. Ska ju upp okristligt tidigt.. precis som vanligt. Tror aldrig jag kommer vänja mig vid att gå upp klockan fem på morgonen, inte ens om jag skulle göra det sju dagar i veckan. 

Detta får blir ett lagom första inlägg, vill ju varken chocka mig själv eller någon annan.


RSS 2.0